A baloldal megtámadta a nemzeti konzultációt

A baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a párt Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István azt mondta: a nemzeti konzultáció olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek az életüket befolyásoló kérdésekben. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően – tette hozzá.
„Ennek ellenére a baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt. Ezen nem csodálkozunk, hiszen eddig mindig támadták, ha ki akartuk kérni az emberek véleményét az őket érintő jelentősebb ügyekben. Ez egyenes következménye a politikájuknak” – fogalmazott.
Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldali kormány 20009-ben úgy kezelte a válságot, hogy újabb és újabb terheket rakott az emberek vállára és még csak meg sem kérdezte őket erről – hangsúlyozta.
„A baloldallal szemben viszont mi úgy akarjuk a járvány okozta gazdasági válsághelyzetet leküzdeni, hogy segítünk az embereknek és megkérdezzük őket. Mi ezért továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban”

– fogalmazott Hollik István.

 

Ez felháborító: Hollikék családi alapítványát is támogatta Soros

A KDNP-s képviselő csak 2015-ben lépett a nagypolitika porondjára – azelőtt az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt – de feltûnése
óta Németh Szilárdot is megszégyenítő vehemenciával bírálja Soros

A Magyar Nemzet cikke

 

 

https://www.facebook.com/FideszHU/videos/557216518319654/