Rendőrségi hírek

35 kiló drog egy autóban Kőbányán

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a 30 éves D. Sándor nagyobb mennyiségű kábítószert szállít Kőbányára a bűntársának, a 32 éves K. Balázsnak.

Hirdetés

Rovarirtás Kőbánya

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2020. december 2-án délelőtt Budapest X. kerületében, a Mádi utcában mindkét férfit elfogták. A felderítők D. Sándor autójának csomagtartójában és hátsó ülésén 35 kilogramm marihuánát  találtak, egy kilogrammos kiszerelésekben. 

Rendőrségi hírek

    A nyomozók a két férfi lakásán is tartottak kutatást, ahol lefoglaltak két Audit, egy BMW-t több mint 30 millió forint értékben. A kutatás során a rendőrök a két férfi lakásán több mint 19 millió forintot találtak, amit szintén lefoglaltak.

    A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a 30 éves D. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, míg bűntársát a 32 éves K. Balázst kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi szabadlábon védekezik.  ​