Pénzszállítót akart kirabolni

A férfi egy kőbányai bevásárlóközpontban egy pénzszállító cég munkatársától próbálta elvenni a pénzkazettát, de nem tudta. Sérülés nem történt, az elkövetőt a budapesti rendőrök jelenleg is keresik.

Szponzorált tartalom

  • Ingatlanközvetítés
    by APEV on 2024.03.11. at 13:23

    Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és az ingatlaneladás mindig fontos döntést jelent a tulajdonosok számára. Egy jól megtervezett és kivitelezett eladási folyamat nemcsak hogy növeli az ingatlan piaci értékét, de jelentősen megkönnyíti a tulajdonos számára a sikeres adásvételt is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány kulcsfontosságú lépést és tippet, amelyek segíthetnek az ingatlaneladás során. Először is, fontos, hogy A Ingatlanközvetítés bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

Egy X. kerületi bevásárlóközpont szervizfolyosóján próbálta egy késes férfi elvenni egy pénzszállító cég alkalmazottjától a kezében tartott pénzkazettát 2021. április 14-én 15 óra körül.

A pénzszállító ellökte magától a támadót és elfutott. Nem sérült meg, és a rábízott pénzt is megmentette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonnal megkezdte az elkövető felkutatását. – írja a police.hu

További hírek

Tájékozódjon a hírterjesztőtől is

Hírterjesztő Gazdaság, közélet kultúra, szórakozás

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    by hirterjeszto on 2024.04.23. at 11:53

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem The post Még sem az lesz, mint amit ígértek appeared first on Hírterjesztő.

  • Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz
    by hirterjeszto on 2024.04.18. at 09:24

    Arold Péter Helyreigazítás A cikk nem fog törlésre kerülni. Az ügyvédi felszólítás tartalma szerkesztőségünkben elérhető Tudjuk, hogy Hadházy Ákos most The post Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz appeared first on Hírterjesztő.