index.hu

Csak be akart vágódni a kollégájánál

Csak a kollégájánál akart volna bevágódni az a pénzszállító férfi, aki tegnap azt mondta a rendőrségnek, hogy ki akarták rabolni pénzszállítás közben.

Mint ahogy mi is megírtuk, több tucat rendőrt riasztottak egy Budapest X. kerületében található bevásárlóközponthoz (Árkád) 2021. április 14-én 15 óra körül, miután egy pénzszállító cég bejelentette, hogy biztonsági őrüktől egy késes férfi a pláza szervizfolyosóján megpróbálta elvenni a pénzkazettát. Az őr állítása szerint ellökte a támadót, így megmentette a rábízott pénzt.

  • Ingatlanközvetítés
    by APEV on 2024.03.11. at 13:23

    Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és az ingatlaneladás mindig fontos döntést jelent a tulajdonosok számára. Egy jól megtervezett és kivitelezett eladási folyamat nemcsak hogy növeli az ingatlan piaci értékét, de jelentősen megkönnyíti a tulajdonos számára a sikeres adásvételt is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány kulcsfontosságú lépést és tippet, amelyek segíthetnek az ingatlaneladás során. Először is, fontos, hogy A Ingatlanközvetítés bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

A rendőrök percek alatt lezárták a környéket, és megkezdték az elkövető felkutatását. Igazoltattak, autókat vizsgáltak át, tanúkat hallgattak meg, kamerafelvételeket néztek át, de a beszerzett bizonyítékok nem támasztották alá a biztonsági őr által elmondottakat. A 30 éves férfi végül beismerte a fővárosi rendőröknek, hogy nem történt bűncselekmény; csak kitalálta a történetet. Kihallgatásán azzal indokolta tettét, hogy monotonnak találta munkáját, és be akart vágódni kollégájánál, aki közös szolgálataik alatt több izgalmas sztorit mesélt neki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rablás kísérlete miatt indított nyomozást megszüntette, a biztonsági őr ellen hatóság félrevezetése vétség miatt kezdeményez eljárást -közölte a police.hu

További hírek

Címlapfotó: index.hu