Kék hírek

Pofonosztás Valentin napra

Arold Péter

Kőbánya alsó sosem a jól neveltek társasági körének találkozó helye, így az állomás szomszédságában lévő Liget söröző sem az kultúr publikum törzshelye, ahol lírai költemények felolvasásával  múlatják az időt a kedves vendégek.

Történt a minap, hogy a fent említett sörözőbe egy pallérozott elmével rendelkező társaság tért be az út porát torkukon keresztül leöblíteni, de valami történt. Egy a 24.hu által megszólaltatott szemtanú szerint:

“Bejöttek a sörözőbe, és minősíthetetlenül viselkedtek. Attól féltem, hogy előbb-utóbb baja esik a pultosnak, ezért rájuk szóltam. Később kimentem az utcára rágyújtani. Amikor kijöttek ők is és megláttak, agyba-főbe vertek. Öt 18-25 év körül suhanc volt”

Természetesen a tanult klubtagok, azonnal kihívták a mentőt, de az sajnos nem érhetett oda a törvényben leírt idő alatt, mert egy másik – közeli – sérülttel voltak elfoglalva, akit állítólag ugyanazon társaság intézett el.

A söröző sérültje közel egy órán keresztül várakozott a segítség megérkezésére de mint később kiderült, az ő riasztásukat az operátor törölte, így a mentősök nem mentek ki a második helyszínre. Miért törölték? Mert a diszpécser arra gondolt, hogy a két riasztás ugyan arra a helyre szólt.

Egy másik szemtanú is véleményt alkotott a közös fellépésről imigyen:

“Bejött a kocsmába több fiatal. Már ránézésre neccesek voltak. Nem azok a nagyon kötözködősek, de érezni lehetett a feszültséget. János nem tudta mikor kell csöndben maradni, és hátra szólt, hogy halkabban, aztán ráfaragott. Csak ezzel veszélyeztetett mindannyiunkat, mert egy másik idősebb férfi is kapott pofont”

Mivel jómagam is a kerület szülöttje vagyok, kaptam és adtam néhány pofont az elmúlt évtizedek alatt az eset nem lepett meg. A mentős diszpécser tévedése inkább. De tévedni emberi dolog és szerencsére most nem volt komolyabb következménye.


Hirdetés

Ossza meg ön is
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés