Kék hírek

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

Forrás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/84/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi és egy nő 2019. január 9-én 19 óra 40 perc körül egy Budapest X., Gyömrői úti üzletben az eladó figyelmét elterelte, amíg két férfi társuk ruhákat lopott.

A nő 20-25 éves, körülbelül 165 centiméter magas, sötét, hosszú hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, sötét nadrágot, valamint fehér cipőt viselt.

Az egyik férfi 20-25 éves, körülbelül 185 centiméter magas, fekete hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete nadrágot, valamint fekete cipőt viselt.

A másik férfi körülbelül 165-170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseballsapkát, kék kabátot, szürke nadrágot, valamint fekete cipőt viselt.

A harmadik férfi 25 év körüli, körülbelül 185 centiméter magas, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete baseballsapkát, fekete kabátot, szürke pulóvert, szürke nadrágot, valamint szürke cipőt viselt.

Az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített.

1A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Ossza meg ön is
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés