Januári körözési arcképcsarnok

Tolvajok és villamos-rongálók kerültek a kerületi rendőrök aktuális célkeresztjébe, akik a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettesek felkutatásában. Szerencsére mindegyik esetnél készültek olyan felvételek, amelyek segítséget nyújtanak az elkövetők megtalálásában.

Megrongálták a 3-as villamos ajtaját

Rongálás miatt keresi a rendőrség a képeken látható férfiakat, akik a rendelkezésre álló adatok szerint 2016. december 1-én 15 óra 50 perc körül a Bihari út és Balkán utca kereszteződésében megrongálta a 3-as villamos egyik ajtaját. A bűncselekményről a villamos kamerája képeket készített. Az egyik elkövető egy 25 év körüli, fekete, rövid hajú férfi, aki kék kapucnis kabátot, kék farmernadrágot és fehér fűzős, kék cipőt viselt. Társa egy 18-20 év körüli, felnyírt hajú férfi, aki zöld ujjú, fekete kabátot és kék farmernadrágot viselt:

 

Gyorsétteremből lopott

Keresi a rendőrség, azt a nőt, aki 2016. december 4-én 22 óra és 22 óra 30 perc között ellopta egy vacsorázó vendég pénztárcáját egy Kerepesi úti étteremben. A sértett először azt vette észre, hogy nincs meg a táskája, ezért az ott dolgozókhoz fordult, akik elmondták, hogy egy „becsületes” megtaláló leadta azt nekik. Sajnos azonban kiderült, hogy a táska tartalma hiányos, mivel a vendég pénztárcája – a benne lévő iratokkal, bankkártyával és pénzzel együtt – nincs benne. Az elkövető egy 20-25 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, fekete hajú nő, aki haját kontyban viselte. A bűncselekmény elkövetésekor világos kapucnis kabátot, világos farmernadrágot és világos cipőt viselt. Az elkövetőről képek állnak a hatóság rendelkezésére:

 

Kozmetikai termékeket loptak

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik lopás vétség elkövetése miatt. Ismeretlen elkövetők 2016. december 30-án 14 óra 20 perc körül egy kőbányai bevásárlóközpont üzletéből több mint százezer forint értékben kozmetikai termékeket loptak. A két férfiről és egy nőről videó-felvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére, amely EZEN a linken vagy a cikk alatt tekinthető meg.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu-kobanya.info

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük