A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság 01060/220/2018. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két ismeretlen nő 2018. január 28-án 6 óra körül egy ismerősük VI. kerületi lakásából ellopott egy laptopot.

Az elkövetőkről felvétel készült.

Az egyik nő 25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, hosszú, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete cipőt, farmernadrágot és sötét kabátot viselt.

A másik nő szintén 25 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, hosszú, barna hajú. Az elkövetéskor fekete csizmát, farmernadrágot és nyak részen fehér szőrmés, sötét kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható két nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük