Táskát akart lopni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság 01100/71/2021. bűnügyi számon lopás vétség kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. január 11-én 12 óra 45 perc körül le akarta rántani egy nő táskáját a válláról a Kada utcában, de miután ez nem sikerült neki, elfutott. A feltételezett elkövetőt a X. kerületi rendőrök keresik.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

    • Választási tanácsok
      by kobanya on 2024.04.21. at 12:12

      Asztalos Árpád Egy dolgot tisztázzunk. Hiába vannak látszólag tisztességes képviselőjelöltjei a Fidesznek, a szavuk nem ér semmit. Ugyanis a Fidesz A Választási tanácsok bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

    • Angolozz.hu
      by kobanya on 2024.04.17. at 15:39

      Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik A Angolozz.hu bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

    • Tovább folyik az adok-kapok
      by kobanya on 2024.04.16. at 07:31

      Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.