Vágány felújítás a 28-as és a 37-es villamos vonalán

Több helyen is felújítják a vágányokat a Maglódi úton és az Élessaroknál, ezért július 10-e, szombattól július 23-a, péntekig a 28-as, a 28A, a 37-es és 37A villamosok helyett Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbusszal utazhatnak.

28-as és 28A villamosok összevontan, rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekednek 28-as jelzéssel.

37-es és a 37A villamosok szintén összevontan, rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és az Élessarok között közlekednek 37A jelzéssel; a Blaha Lujza tér felé az Élessaroknál, Kőbánya felső vasútállomásnál, a Halom utcánál és az Őrháznál a megszokottól eltérően, a Sörgyár irányú megállónál lehet felszállni a villamosra.

Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között a 28-as pótlóbusszal lehet utazni.

A 95-ös és 195-ös buszok a Puskás Ferenc Stadion felé a Kápolna utcában a villamosperon helyett a járda mellett létesített megállóhelyen állnak meg, valamint az Új köztemető felé megállnak a 28-as pótlóbusz Kada utca / Maglódi út megállóhelyén is.

Utazásuk megtervezéséhez érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat úti céljuk eléréséhez.