PC felvásárlás

PC-Laptop gyorsítás

Szponzorált tartalom

Számítógép gyorsítás? Laptop gyorsítás? Ránk számíthat!

Számítógép gyorsítás és laptop gyorsítás szakszerűen, az Ön igényeinek megfelelően, hogy ne okozzon többé bosszúságot a készülék!

Rengeteg ügyfél fordul hozzánk azzal a problémával, hogy készüléke lassú. A számítógép, illetve laptop gyorsítás három féle módszerrel történhet, ilyenkor ezeket a lehetőségeket szoktuk ajánlani:

•    Szoftveres tisztítás: Ez annyit tesz, hogy kipucoljuk a hosszú idők óta felhalmozódott felesleges fájlokat, programokat, a gép rendszer leíró adatbázisából a felesleges bejegyzéseket, továbbá megvizsgáljuk a vírus és spam programokat. Végül ellenőrizzük a rendszerfájlokat, hogy mind ép és sértetlen legyen. A laptop, számítógép gyorsítás ezzel a módszerrel kb. 80%-os hatékonysággal jár.
•    Újratelepítés: Ebben az esetben lementjük a könyvjelzőket, jelszavakat, személyes fájlokat és mindent, ami fontos az ügyfélnek, újratelepítjük az egész rendszert (tisztán), végül ugyanoda visszatesszük a lementett adatokat. Ilyenkor 100%-os hatékonyság érhető el, a számítógép, laptop gyorsítás után a rendszer szinte olyan lesz, mint új korában.
•    SSD beépítés: Ez az a megoldás, amitől igencsak látványosan begyorsul a készülék, melynek oka, hogy az SSD kb. 10x gyorsabb, mint egy hagyományos merevlemez. Az akkumulátor hosszabb ideig bírja, hiszen kevesebbet fogyaszt, és mivel nem melegedik, a rendszer hőmérsékletére is kedvezően hat. A programok kattintás után azonnal megnyílnak, és a bekapcsolási idő is sokkal gyorsabb lesz. Az SSD-t be tudjuk építeni a merevlemez helyett vagy akár mellé (laptop gyorsítás esetén általában a DVD író helyére), de betehetjük a kicserélt merevlemezt egy külső USB házba is, ezzel a megoldással úgy fog működni, mintha egy pendrive lenne.

A gépek igen nagy hányadával működik a fenti megoldások mindegyike, így a régi készülékek is megmenthetők a leselejtezéstől. Ám van néhány dolog, ami befolyásolja, hogy a laptop, számítógép gyorsítás melyik módszere a legmegfelelőbb. El kell dönteni például, hogy milyen operációs rendszert szeretnének az ügyfelek, ugyanis a régebbiek nem tudják kezelni az SSD meghajtót. Az SSD beépítés megoldható még Windows 7-tel is, de mivel az már nem támogatott, mindig a Windows 10-et javasoljuk. Fontos megjegyezni, hogy nem minden készülék esetében valósítható meg a laptop, számítógép gyorsítás, ez ugyanis attól is függ, hogy hogyan épül fel a gép, milyen alkatrészekből áll, illetve milyen a videokártya, egy újabb rendszer például nem biztos, hogy együtt tud dolgozni a géppel.

Ahhoz, hogy a laptop gyorsításszámítógép gyorsítás eredményes legyen, behatóan kell ismerni a folyamatokat és a rendszert, ezért megfelelő szakmai jártasság hiányában nem ajánljuk, hogy bárki belevágjon. Ha Ön is inkább szakértőkre bízná a feladatot, mi ezt is elvégezzük, méghozzá szakszerűen, rövid határidővel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük