Az ember esze megáll

Igaz, a 101 kiskutya kedvenc téma, de amikor valaki 107 macskát tart a lakásában, ott valami nem stimmel.

Állatkínzás bűntettének vádjával áll szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé az a kőbányai nő, aki 73 négyzetméteres társasházi lakásában elképesztő körülmények között tartott százhét macskát és egy kutyát. Az állatok fertőzöttek, rühesek és soványak voltak. A vádlott szerint ő rendesen gondozta őket és már többször kérte, vigyék el a macskákat, amik a lakáson belül szaporodtak – írja az index.hu

A botrányt okozó nő nem vállalta arcát a tévékamera előtt, de annyit azért elmondott, hogy ő rendesen gondozta az állatokat, és már többször kérte, vigyék el a macskákat, amik a lakáson belül szaporodtak. Nemhogy felelősséget nem érzett a történtekért, még ő ment át támadásba:

Több állatvédőnek adtam nem kis mennyiségű pénzt, hogy keressenek gazdákat a macskáknak, ez már kb. tíz éve folyik, hogy az állatvédők megígérték, hogy elvisznek macskákat gazdákhoz, semmi nem történt. Semmibe’ nem segítettek, csak a pénzemet adtam ki, de soha nem értek rá semmire. És egyáltalán egy macskát nem vittek el, hanem hoztak nekem macskákat.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük