Közélet, Vélemények

Éjjel nappal ugatnak a kutyák a Cserkesz utcai kutyapanzióban

Arold Péter

Több éves problémára hívta fel egy olvasónk a figyelmet, ami a közvetlen szomszédságában történik. Egy kutyapanzióról van szó, ami a Cserkesz utcában található.

Mivel a szomszédjában lévő kutyák viselkedése és a folyamatos ugatása a pihenésében  is zavarta, először megpróbált a tulajdonossal beszélni, de annak sikertelensége miatt úgy döntött, hogy bejelentést tesz az önkormányzatnál. 2018-ban megtette a birtokvédelmi eljárással kapcsolatos bejelentést

2018 augusztusban megtettem a birtokvédelmi eljárás elindítását az önkormányzat hatósági főosztályánál, szeptemberben voltunk meghallgatáson, ahol meghallgattak minket, mind engem mint bejelentőt, mind a tanúimat, illetve a kutyapanzió tulaját, illetve az ő tanúit, és az ügyvédjét is.

Október 25-én helyszíni szemlére került sor, amikor is kijöttek az önkormányzattól, akkor is felvették a vallomásainkat, majd átmentek a panzióba szemlére. Mivel októbertől nem történt semmi, ezért több hivatalos szervnél is panaszt tettem, így a fővárosi főügyészségnél is.

Megkerestem az önkormányzat hatósági főosztályát, beszéltem velük, a türelmemet kérték. Megkerestem a kormányhivatalt ismét, ott beszéltem egy hölggyel, ő elmondta, hogy az önkormányzati döntés meghozataláig is 2018 október 10-ével bezáratta a panziót, amiről a panziónak megküldte az értesítést.
Tehát, az október 25-i helyszíni szemlén, már zárva kellett volna hogy legyen a panzió! – írja levelében

Hirdetés

Esküvői fotó, videó minden szinten, szinte minden

A panzió nem zárt be, sőt egy jogi csavarral, nevet változtatva úgy tűnik kerülte.

Egy kőbányai kutyás csoporttal is tartotta a bejelentő a kapcsolatot. melynek a neve Kőbányai Járőrvédelmi Szolgálat, és ők is ott voltak a kormányhivatallal együttműködve 2018 október  október végén, november elején, és kérdőre vonták a panzióst miért van még nyitva, de megdöbbenve tapasztalták, hogy a panzió neve megváltozott Dogmopolite kft.(panzió)-ről, Vessler kft. névre, így kikerülve a bezárást. Amikor számon kérték őket a bezárásról, letagadták , hogy kaptak volna értesítést a bezárásról.

Ez év februárjában, az önkormányzat ismét lépett az  ügyben, de panzió tovább működik, Vessler kft. néven.

A bezárásról szóló végzés

 

István még a levele végén megemlítette

Félre értés ne essen, nem vagyunk kutya ellenesek, nekünk is voltak kutyáink, jelenleg cicáink vannak. Tehát nem állat ellenesek vagyunk. Csak így lehetetlen élni!

Egyet értek.

Ossza meg ön is
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

1
Szólj hozzá!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
trackback

[…] írtam meg egy olvasói levél alapján a Cserkesz utcai kutyapanzió körül kialakult helyzetet. Mint […]