Gyógyászati segédeszközök

Társaságunk, a Promobil Zrt. több mint 30 éve foglalkozik gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával. A kezdeti nehézségek ellenére a minőségi szolgáltatás és a magas színvonalú technológiák alkalmazása hozzánk vonzotta a mozgássérült embereket. Sokan mai pácienseink közül még gyermekként kapták első protézisüket.

Az átmenetileg vagy véglegesen bekövetkezett mozgássérült személy megfelelő segédeszközzel való ellátása igen fontos egészségügyi és műszaki technológiai folyamat, amely a betegség orvosi felismerésével kezdődik és a megfelelő gyógyászati segédeszköz részben receptre történő felírásával, kiváltásával, kiszolgálásával folytatódik. Ezért szükséges, hogy megfelelően képzett szakembergárda álljon rendelkezésre, akik kiszolgálják a beteg embert és a segédeszköz kezelésére, alkalmazására, karbantartására betanítják őket.

Korszerű ortézis-protézis gyártóüzemünk, kulturált szakorvosi rendelőink, képzett szakembereink – szakorvosok, gyógytornászok, ortopédiai műszerész mesterek, ortopédiai műszerészek, kötszerész mesterek – biztosítják ügyfeleink számára a szakszerű ellátást. Mindannyian azt szeretnénk, ha a termékeinket, szolgáltatásainkat igénybe vevők közül egyre többen tudnának önállóan mozogni, munkába állni és alkotni – aktív életet élni.

Szlogenünk: A mozgás szabadsága

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük