Minden napra egy jelölt – Stemler Diána 6 számú vk.

Arold Péter Választások Magyrországon

Mától kezdve minden nap bemutatunk egy önkormányzati képviselőjelöltet. Nem kötelező az elejéről ugye? Legyen most a második a 6-os sz. választókörzet jelöltje Stemler Diána Momentum.

 

Steimler Diána 6. sz. vk.

Stemler Diána vagyok, 26 éves bölcsész, a Momentum Kőbánya elnöke. Azért jelentkeztem a Momentum Mozgalomba, mert válaszút elé kerültem: vagy fiatal felnőtt nőként egy másik országban keresem a boldogulást, vagy a kezembe veszem a jövőm.

„Azért kezdtem el politizálni, mert Magyarországon szeretném leélni az életem, de fiatal magyar nőként nem látom a biztos jövőt sem magamnak, sem a leendő gyermekeimnek. Így a saját kezembe vettem a sorsom és hiszem, hogy munkámmal mindannyiunk érdekében cselekszem.”

Sosem állt távol tőlem az érdekképviselet, hiszen már a gimnáziumban és aztán a főiskolán is ezzel foglalkoztam szabadidőmben. Szeretnék olyan politikus lenni, aki az emberek valódi érdekeit képviseli. Legfontosabb tulajdonságomnak az együttérzést tartom, szeretem mások helyzetébe képzelni magam segítségnyújtás céljából.

Legfontosabb értékeknek az emberek egyenlőségét, esélyegyenlőségét és az egyenlő bánásmódot tartom. Hiszem, hogy a legkomolyabb problémákat az itt lakók, a helyben tevékenykedő civil szervezetek és a szakértők bevonásával, együtt egy közösségként lehet megoldani. Elkötelezetten szeretném képviselni az emberek mellett az állatok jogait. Hiszek abban, hogy Kőbánya egy élhető, a fiatalok számára is vonzó városrész lehet.

Én nem csupán beszélek róla, de tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre. Írj nekem bátran a stemler.diana@momentum.hu email címre, ha bármilyen észrevételed, javaslatod vagy ötleted van kerületünk jobbítása érdekében.

6. számú választó körzet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük