BP KLÍMA – SZOLGÁLTATÁSOK KLÍMATELEPÍTÉSRE ÉS SZERELÉSRE, BESZERZÉSRE KLÍMABERENDEZÉSEK TELEPÍTÉSE


Klímaszerelés Budapest

Vállaljuk oldalfali, kazettás, mennyezeti-parapet, padlóra állítható, légcsatornázható mono és multi split klímaberendezések telepítését. A megrendelést megelőzően kérhet ingyenes helyszíni felmérést, amelyet követően elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatát.

KLÍMABERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA
Cégünk klímaberendezések szakszerű karbantartását is ellátja, számos elégedett parterünk, visszatérő megrendelőnknek segítünk a rendszeres karbantartásban is.

HŐSZIVATTYÚS RENDSZEREK TELEPÍTÉSE
Hőszivattyú telepítés, akár napelemmel kombinálva, felületfűtés-hűtéssel (padlófűtés, mennyezetfűtés, oldalfalfűtés) kivitelezése-tervezése. A levegő-víz hőszivattyú telepítése előtt minden esetben érdemes megterveztetni a rendszert. Mivel a hatékony és hibamentes működéshez fontos a pontosan méretezett hőszivattyú fűtőteljesítménye, a keringető szivattyú emelőmagassága, a tároló térfogata, a csövek keresztmetszete, és elektromos szerelvények méretezése. Azért mi vagyunk erre a feladatra a legmegfelelőbb cég, mivel nem csak hűtéstechnikai ismeretekkel rendelkezünk, hanem széleskörű épületgépészeti/fűtéstechnikai tudással is. A hőszivattyú hétköznapi használata még olcsóbbá tehető, mivel az áramszolgáltatónál igényelhető H tarifa/Geo tarifa is, amelyhez szintén segítséget tudunk nyújtani.

FOLYADÉKHŰTŐK TELEPÍTÉSE (FAN-COIL-OKKAL)
A folyadékhűtő telepítése előtt minden esetben érdemes megterveztetni a rendszert. Mivel a hatékony és hibamentes működéshez fontos a pontosan méretezett folyadékhűtő és fan-coil-ok hűtőteljesítménye, keringető szivattyú emelőmagassága, a tároló térfogata, a csövek keresztmetszete, és elektromos szerelvények méretezése.

SZIVÁRGÁSVIZSGÁLAT-HIBAJAVÍTÁS
Ha nem hűt vagy fűt megfelelően készüléke megkeressük Önnek a szivárgás pontos helyét, és megszüntetjük a problémát, majd feltöltjük hűtőközeggel készülékét.

HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐBERENDEZÉSEK TELEPÍTÉSE
Vállaljuk komplex hővisszanyerős szellőztetőberendezések telepítését.

LÉGTECHNIKAI RENDSZEREK KIVITELEZÉSE
Vállaljuk komplex légtechnikai rendszerek kivitelezését.

SZAKTANÁCSADÁS, TERVEZÉS
Miután meghallgatjuk ügyfelünk igényeit, kiválasztjuk a legkiválóbb műszaki megoldást az adott problematikára, ezt követően kezdődhet a tervezés fázisa.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS
Telefonos ügyfél-szolgálatunkon keresztül egy egyeztetett időpontban szakképzett szakemberünk felkeresi Önt, amelyet követően elkészítünk Önnek egy árajánlatot. Ez természetesen még semmire sem kötelezi, és mindez teljes mértékben ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük