Minden napra egy jelölt

Arold Péter  Facebook

Mától kezdve mnden nap bemutatunk egy önkormányzati képviselőjelöltet. Nem kötelező az elejéről ugye? Legyen most az első a 12-es sz. választókörzet jelöltje Kovács Róbert. (Momentum)

Kovács Róbert (katt a fotóra)
Kovács Róbert (katt a fotóra)

Köszöntök mindenkit!

Önkormányzati választások közelednek, és úgy alakult, illetve mi tagadás, úgy alakítottuk, alakítottam, hogy itt élőként én fogok indulni közös ellenzéki jelöltként abban a körzetben – ami egyébként a tizenkettes számú Kőbányán – amely magában foglalja a Kertvárost, a Sibrik-telepet, az Újhegyi-lakótelep Mádi utcai részét, a Juhar-Zsombék-Pázsitfű lakóparkot, a mellettük lévő három toronyházat, valamint az onnan délre húzódó, a Maglódi út-Újhegyi út-Mádi utca által határolt kertes övezetet.

Hadd kezdjem egy rövid bemutatkozással.

52 éves vagyok, 1976 óta élek Kőbányán. Közgazdasági végzettséggel és 30 év vezetői tapasztalattal rendelkezem. Angolul és németül beszélek. Szabadidőmet a család, a zene, a futás és a gasztronómia tölti ki. Közéleti aktivitásomat a környezetemben, szűkebb lakóhelyemen tapasztalt visszás és jobbításért ordító problémák, jelenségek indokolják. Ezért is lettem tagja egy aktív, cselekvőképes és tudásalapú közösségnek, a Momentumnak.
Nem csak zöld, hanem rendezett közterületeket szeretnék a kerületben. Nem csak aszfaltozott parkolókat, hanem normális, járható főutakat. A mostaninál sokkal élhetőbb Kőbányát. Öt év munkára vállalkozom, ezért szavazóimtól öt percet kérek október 13-án.

 

Körzete: 12 sz. vk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük