Közélet

Bemutatjuk Somlyódi Csaba polgármester-jelölt urat

Arold Péter

Oldalunk nem politikai indíttatásból jött létre. Szándékuk továbbra is a függetlenség jegyében igyekszik bármiről is hírt adni. Önkormányzati választások jönnek, ezért ildomos az ellenzék – na nem az egész – jelöltjét bemutatni.

Somlyódi Csaba jelenleg az önkormányzat képviselője az MSZP tagjaként.   1957-ben  született Nyíregyházán. Honlapján a következőket írja:

Budapestre érettségi után kerültem, azóta Kőbányán élek. Egyetem előtt elektrotechnikai műszerész szakmát tanultam. A Magyar Posta után az Orion Rádió és Villamossági Vállalatnál számítástechnikai műszerészként helyezkedtem el. Később közgazdász diplomát szereztem.

A Fidesz részéről nagy valószínűséggel nem lesz változás, de ezt csak én írom. Talán borítékolható, hogy a jelenlegi polgármester D. Kovács Róbert Antal lesz a jelölt. Kiderül. És ha kiderül, akkor róla is írok egy rövid bemutatót.

További kerületek jelöltjeiről és a “300 spártai harcosról” többet olvashat a politikahirek.hu oldalon.

A választásokról, akár visszamenőleg is egészen 2014-ig, érdekes cikkeket a fovarosunk.info választásokkal foglalkozó Facebook oldalán olvashat.

Ossza meg ön is
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés