Befejeződött a X. kerületi Kápolna utca több mint 500 méteres szakaszának felújítása a Liget tér és a Kápolna tér között. Néhány hétig nehézkes volt a közlekedés az említett szakaszon, de a felújítás végeztével  fellélegzehetnek az arra közlekedők.

kapolna

Több mint 500 méteres, szakaszán megerősítették az aszfaltburkolatot, az útburkolat és a meglévő járda közötti felület füvesítését is elvégezték, illetve a földben lévő fatuskók helyett a területen található fákkal megegyező fajtákat ültettek. A Martinovics téri gyalogátkelőhely mellett új kandelábert és lámpatestet telepítettek. Megújult a szigetelés a Kőrösi Csoma Sándor út két oldalát, a Kápolna utca két oldalát és a villamos vágányok peronjait összekötő aluljárón, továbbá –  ahol szükséges volt – a víznyelőket oldalbeömlős kialakításúra átépítették. A felújítást követően a forgalmi sávok között új parkolóhelyeket festettek fel.

Hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..