Zsarolás gyanújával indított eljárást a X. kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. Május 3-án dél körül tíz, arcát eltakaró, nagydarab férfi vonult be egy fuvarozócég kőbányai telephelyére. A viperákkal hadonászó gyanúsítottak a telephelyen dolgozó hét munkás közül hármat bántalmaztak, a többieket pedig megfenyegették, hogy cégük ne teljesítsen több megrendelést egy balkáni ország felé.

Érkezésüket a telep biztonsági kamerája rögzítette:

 

A rendőrök a felvételek alapján az egyik elkövetőt azonosítani tudták. Ő Servat Gluhic, akit egyelőre nem sikerült felkutatniuk, ezért a lakosság segítségét kérik.

Servat Gluhic, a kőbányai zsaroló. Ha látja, értesítse a rendőröket!Fotó: Police.hu

Kérik továbbá, hogy aki azonosítani tudja a felvételeken szereplők közül azokat, akik nem viseltek maszkot, csak sapkával vagy kapucnival takarták az arcukat, jelentkezzen a rendőrség központi hívószámain, vagy az ingyenesen hívható, és anoním is használható telefontanún a +36 805 55111 számon.

Police.hu

Hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..