Rablás miatt keresi ezt a „társaságot” a rendőrség

A rendőrök nyomozást indítottak rablás miatt ismeretlen tettesek ellen. A képen látható három férfit keresik.
Az egyik elkövető 18-20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, göndör barna hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pulóvert, háromszínű pólót, kék rövidnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik elkövető 18-20 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor bordó sportcipőt, fekete és szürke rövidnadrágot és fekete pulóvert viselt.

 


A harmadik társuk 18-20 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, kék farmernadrágot és fekete kabátot viselt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotókon látható személyeket felismeri, illetve az elkövetők jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük