Vonatok egymással szemben Kőbányán – Exkluzív fotók! + videó!

Arold Péter

A nyílt pályán nézett farkasszemet két személyvonat. Valami nem sikerülhetett rendesen a váltónál, vagy emberi hiba?  Nem tudjuk. De fotónk az van.

Egymással szemben állt meg két szerelvény a Rákos MÁV állomás után, a Jászberényi úti felüljárónál. Egy szemfüles olvasónk küldte be a nem mindennapi fotókat. A mentést most 18:00 órakor kezdték el  a Legényrózsa utcára nyíló  menekülő ajtókon. Köszönjük Tamás.

 

 

Frissítés

A vasúti átjáróban történt baleset miatt alakult ki a helyzet a vonalon. Nem egymással szemben, hanem “csak” beérték egymást a szerelvények. További fotókat kaptunk olvasóinktól, akik a helyszínen voltak.

 

 

A MÁV közleménye:

Rákos állomáson 16:40-kor a Jászberényi útnál lévő vasúti átjáróban egy Szolnokról a Keleti pályaudvarra tartó zónázó vonat összeütközött egy autóval. Személyi sérülés nem történt. A helyszínelés ideje alatt a Rákos-Rákoshegy szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, így a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon ismét megnő a vonatok menetideje, fél órás késésekre kell számítani.

A balesetben érintett 3323-as számú zónázó vonat, illetve az utána várakozó Békés InterCity (IC 755) és a 7403-as számú békéscsabai gyorsvonat utasai a BKK 168E, 161A és 161 jelzésű járataival utazhatnak, melyeken minden MÁV-START menetjegyet, bérletet és utazási igazolványt elfogadnak a Legényrózsa utca és Örs vezér tere között.

Hirdetés

Esküvői fotó, videó minden szinten, szinte minden

Egy a vonaton utazó utastól kaptuk ezt a felvételt

https://www.instagram.com