bio poloskairtás

Megkérdeztük a szakembert. Mit kell tenni, ha szükségessé vált a munkája

Szponzorált tartalom

Hogy miről ismerheted fel az ágyi poloska jelenlétét részletesen olvashatsz oldalukon ha ellátogatsz oda. Most inkább a vegyszermentes poloskairtásról szeretnék néhány gondolatot leírni, ezért Tóth Tibor kártevő-mentesítő szakembert kérdezzük a lehetséges teendőkről.

A vegyszermentes Bio poloskairtást megelőzően a következő előkészületeket mindenképpen el kell végezned, hogy az irtás eredményes legyen, ha megrendeled a szolgáltatást.

Az ágyneműtartóból ki kell pakolnod, semmi sem maradhat az ágyban, de fontos, hogy ne vidd át a holmikat másik helyiségbe, mert a fertőzés könnyen tovább terjedhet, csak pakolj mindent az ágy mellé az ágyneművel együtt. Miért fontos ez? Mert az ágyat darabokra kell szednünk, hogy a kezelés hatékony legyen. A matracot, az ágykeretet, az ágyneműtartót, az ágy háttámláját, az ágyalját egyaránt lekezeljük.

Pakolj össze, tegyél rendet, hogy mindenhez hozzá tudjunk férni. A szegélyléceket le kell kezelnünk, mert a parketta, laminált padló alatt könnyen meg tudnak telepedni, ezért elengedhetetlenül fontos a tartós méregmező képzése.

Összeporszívózhatsz, de legyél nagyon óvatos, a porzsákot minden esetben dupla szemeteszsákba csomagold be és azonnal dobd ki a porszívózást követően. Ha porzsák nélküli porszívód van akkor a készülék belsejét is át kell vizsgálnod, illetve a porszívócsövét is.

Régóta fennálló vagy nagyobb fertőzöttség esetén szükséges lehet még a képek eltávolítása a falról. A könyvek átnézése/eltávolítása a polcról. A szekrényekben lévő ruhák zsákolása és átmosása 60 celsius fokon.

Mi a teendő az irtást követően?

Az égvilágon semmit! Sőt a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, illetve gázálarcot sem kell viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség.

Vegyszermentes BIO ágyi poloskairtás részletesen:

Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen.

A gőzkezeléses eljárás időben körülbelül a háromszorosa az irtószeres ágyi poloskairtásnak, viszont tapasztalatunk alapján a hatékonysága rendkívüli. Az irtószeres irtással szemben behatási idő nincs, mivel a 180 fokos hőnek köszönhetően az ágyi poloskák azonnal elpusztulnak, tehát a kezelés azonnali ölőhatással rendelkezik. A kezelés hátránya viszont, hogy hatástartóssága nincs, tehát kizárólag azok a példányok pusztulnak el, amelyeknek a testfelülete érintkezik a 180 fokos szárazgőzzel.

Vegyszermentes poloskairtás során hatástartósságot a kovafölddel érhetünk el, amely egy púder finomságú por. A kovaföld egy természetes anyag, amelyet a természetgyógyászatban hasznosítanak kiváló méregtelenítő hatása, illetve az emberi szervezetre gyakorolt jótékony tulajdonságai miatt.

A kovaföld az ágyi poloskára viszont halálos, mivel a testükre tapadó por, úgy hat rájuk, mintha milliónyi penge vagdosná a testüket, ezért dehidratálódik, azaz kiszárad. A port elsősorban a burkolat alatt megbúvó ágyi poloskák ellen használjuk, amelyeket a gőzzel nem értünk el, tehát a szegélyléceket, az ágylába körüli részeket jó alaposan beszórjuk, hogy az éjszaka támadó ágyi poloskák belesétáljanak a kovaföldbe.

Tehát fentiek tükrében kijelenthető, hogy BIO ágyi poloskairtásunk teljes mértében antiallergén és vegyszermentes. További előnyei, hogy a kezelés időtartama alatt és azt követően sem kell az ingatlant elhagyni, sőt gázálarcot sem kell hozzá viselni, nincsen kellemetlen szag, nincsen nedvesség. Vegyszermentes kezelésünk egy innovatív eljárás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza. Elsődleges szempont, hogy a kezelés emberre, háziállatra veszélytelen.

Zsúfolt lakásokban, galériás szobákban, lambériás helyiségekben, évek óta fennálló fertőzöttség esetén, irtószeres irtást is alkalmazni kell.

Ha csípések borítják a testedet és ágyi poloskára gyanakodsz, a legjobb helyen jársz! Az ágyi poloskairtás szakértői vagyunk, több ezer megoldott esetszámmal a hátunk mögött, bátran állíthatjuk, hogy neked is tudunk segíteni.

A címre minden esetben diszkréten érkezünk, feliratoktól mentes autóval és munkaruházatban. A szomszéd nem fog kellemetlen megjegyzéseket tenni, mivel azt sem fogja tudni, hogy ott jártunk. Munkánkat a legnagyobb körültekintéssel és alapossággal végezzük. Kollégáinknak feddhetetlen múltjuk van, nem kell tartanod attól, hogy bármi eltűnik, mindenre kezességet vállalunk. Az elvégzett munkára és a poloskamentes környezetre garanciát vállalunk.