Somlyodi Csaba felhívása Kőbányai lakósok felé melyet a Kőbányai Panaszkönyv Facebook csoportban. A felhívás mozgatórugója a Hős utcai drogprobléma. Somlyodi szerint az önkormányzat tehetetlen és hozzáértés hiánya miatt ne tesz semmit az ügyben.

“A Hős utca kapcsán is kiderült: a rendőrség is birkózik a kerületi helyzettel, az önkormányzat meg nem igazán akar érdemben foglalkozni vele. A vezetés a droghelyzetet „csak” drogügynek tartja. A mostani – várhatóan „bedurvuló” – állapotokért egyértelműen a városvezetés a felelős.

Első lépésként próbáljuk együtt összegyűjteni, aztán majd felszámoltatni a kerületi drogzugokat. A városvezetés hibájából „rohamléptekben” haladunk afelé, hogy Kőbánya a „drogzugok kerülete” legyen. Sajnos nekünk kell nekilátnunk. Ha már más nem teszi, tegyük ezt meg mi…
Csoporttagként önálló bejegyzésben, vagy ehhez a bejegyzéshez fűzött kommentben aki lát, tapasztal az itt látható Bánya utcai, városközponti esetekhez hasonlót, az a pontos helyszínt feltüntetve, lehetőleg fotókkal illusztrálva ossza meg velem, velünk itt.”

http://somlyodycsaba.hu

Hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..