3 kulturális programötlet – ajánló szilveszter estére

Szponzorált tartalom

Az év egyik legjobban várt estéje december utolsó napja, amely azért is különösen érdekes, mert egyszerre hagyjuk magunk mögött az eltelt évet és köszöntjük az újat. Számos lehetőséget rejt a főváros az év minden napján, viszont szilveszterkor ez hatványozottan igaz és még a szokásosnál is több élettel telnek meg az utcák, szórakozóhelyek és más helyszínek.

Eszem-iszom, dínom-dánom

Mindnyájan szeretünk jókat enni és ha ehhez zenés-táncos is társul, azzal válik igazán teljessé egy szilveszteri program. Budapesti éttermek tömkelege rendez ilyenkor szilveszteri vacsorákat, melyhez a könnyűzenei élet ismert előadói biztosítják a jó hangulatot. Az a la carte menün kívül olyan különlegességekkel is szolgálnak ilyenkor, melyeket kifejezett szilveszteri étkek. Akik egy kicsivel többet várnak a ettől az estétől, azoknak figyelmébe ajánljuk a sétahajók programkínálatát, ahol az előbb említett szórakozáson túl még a Duna szépsége és kivilágított fővárosi panorámája is adott.

Áll a bál!

Kosztümös filmekben már hozzászokhattunk a fényűző estek látványához. Vannak, akik áhítattal nézik ezeket a jeleneteket és azon gondolkodnak, hogy bárcsak abban a korban éltek volna. Budapesten ez is lehetséges! Az ilyen szilveszteri mulatságokra jellemzők az elegáns gálavacsorák, az igényes zenék és a csillogó kosztümök. Általában Duna-parti szállodák báltermei adnak otthon az ilyen rendezvényeknek, így a éjféli tűzijátékot is a budapesti panoráma mellől követhetjük figyelemmel.

Amikor a hangulat a tetőfokára hág

A budapesti bulik híre már jóideje országokon át terjed, így kézenfekvő, hogy angol nyelvű szilveszteri programajánlókba is előszeretettel hirdetik a magyar főváros sokszínű programkínálatát. Sokan csak legyinthetnek, azt gondolván, hogy ez is csak egy átlagos, pénteki napokon megszokott buli, viszont ez nem teljesen igaz. Azon kívül, hogy elegánsabb szórakozóhelyek is megnyitják kapuikat nagyobb közönség előtt, különleges italakciókkal és több termes, több zenei stílust átfogó partykkal várják a kisebb és nagyobb baráti társaságokat egyaránt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük