Ferencváros Önkormányzata idén is sok szeretettel várja a sportolni vágyó hölgyeket a Nőnaphoz kapcsolódó rendezvényén. Helyszín: Vendel Tornacsarnok (Vendel utca 10-16.), időpont: március 4. (szombat) 10.00-14.30 között.

Bemelegítésként Borsodi Balázs nemzetközi bodyART® ELITE tréner tart foglalkozást Az utána következő hastánc órán Baranyi Beáta vezetésével tanulhatjuk meg a műfaj alapjait. A hatha jóga a test és lélek harmóniáját biztosítja a lendületes órák után. A záró zumba edzés pörgésével vidáman fejezhetik be a napot a résztvevők.

Az emeleti kisterem foglalkozásait azoknak ajánljuk, akik gerincproblémákkal küzdenek, vagy jobban kedvelik a lassúbb, kondicionáló jellegű edzéseket. Részükre Dornbach Ildikó szakedző, funkcionális tréner tart órákat és ad szakmai tanácsot.

A résztvevőknek egy kis nőnapi meglepetéssel háláljuk meg az aktivitást.

Szeretettel várjuk a kerület lányait, asszonyait, nagymamáit! Kérjük, hogy egészségügyi problémák esetén előzetesen konzultáljanak háziorvosukkal. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vehet részt.

Bővebb információ: Humánszolgáltatási Iroda, Klenóczky Beáta sportreferens: (+ 36 1) 215-1077/470

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a sportreg@ferencvaros.hu címen lehet megtenni.

Hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..