24 órás távfelügyelet minden kőbányainak!

Tisztelt Kőbányaiak! A rendőrséggel együttműködési megállapodással rendelkező, elismert és hatékony Kőbányai Wolf Polgárőrség ezúton értesíti a lakosságot, hogy a szervezet minden kőbányai lakos részére biztosítja az egyéni, 24 órás távfelügyelet lehetőségét. Ehhez az egyedülálló biztonsági rendszerhez bárki csatlakozhat, aki rendelkezik lakásriasztóval és vezetékes telefonnal (a rádiótelefonok bekötése folyamatban van, hamarosan ez a lehetőség is rendelkezésre áll).

A távfelügyeleti rendszer a Kőbányai Wolf Polgárőrség Maláta út 10/B. szám alatti központjába van bekötve, ahol 24 órás diszpécserszolgálat működik. A riasztás után a Kőbányai Wolf Polgárőrség egységei azonnal a helyszínre vonulnak és elhárítják a rendkívüli helyzet kiváltó okát, szükség esetén a rendőrséget is riasztják.

A távfelügyelet 1 évre 6.000 Ft-os (havi 500 Ft) támogatás esetén, nem kíván több költséget. Érdeklődni lehet a következő telefonszámokon: 06-1-431-0672 és +36-30-621-3628, valamint e-mailben: wolfcsoport@freemail.hu
Vállalkozások részére kisebb támogatás fejében (havi 2.000 Ft) szintén rendelkezésre áll a távfelügyeleti lehetőség. Vegyék figyelembe, hogy a területen amúgy is járőröző polgárőrök rövid időn belül a helyszínre érnek és nagyobb az esély a tetten érésnek.

wolfcsoport.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük