A Kőbányai Önkormányzat beruházásában 2017. április 18-án megkezdődik a Martinovics tér út- és járda felújítása a Bolgár utca és Kápolna utca közötti szakaszon.

Fotó: kobanya.hu


A mintegy 105 méter hosszú útpálya, valamint a tűzoltóság melletti járda is kockakő burkolatú jelenleg, melyeket elbontanak és a köveket a kivitelező a Kőbányai Önkormányzat kőtárába szállítja. A felújításra kerülő útszakasz – csatlakozva a 2016-ban elkészült Kápolna utca felújításához – aszfalt burkolatot kap, az útpálya 4 méter szélességű lesz. Az egyirányú közlekedés továbbra is megmarad, mindkét oldalon 2 méter széles parkolósáv épül. A forgalom a kivitelezés időszaka alatt zavartalan lesz, de a befejező munkák, az aszfaltozás idején néhány órás lezárásra kell számítani. Az elbontott járda helyén új aszfalt járda épül. A beruházás értéke közel 31,5 millió forint, melynek fedezetét teljes mértékben a Kőbányai Önkormányzat biztosítja.
Az építkezéssel járó kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük, bízunk benne, hogy az új út kárpótolni fogja az ott élőket és az arra közlekedőket! Önöknek épül!

Forrás: kobanya.hu


Hirdetés
Hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..