Gond van a Kerepesi úti rendelővel?

Több száz milliós felújítás ide vagy oda, problémás a Gépmadár utcai rendelő és vannak akik választ követelnek. Amikor a gépezet beindul, jobbnál és szebbnél szebb híreket hoz a szél. Ezt felújították, azt rendbe tették, emezt pedig átadták. Igen. Ezt hallottuk már az 50-es 60-as 70-es években is. De valahogy nem ugyan az az érzés járja át a lelket, mert itt tudjuk, hogy a beruházási költség egy része  bizonyos vállalkozói körök zsebébe vándorol. Ebben a szép új világban, még nem hallottam, hogy egy épület, vagy egy más beruházás után ne derültek volna ki az építéssel kapcsolatos utólagos gondok. Íme egy sokak által olvasott Facebook csoport bejegyzés. A bejegyzés tartalmi szöveg változtatás nélkül kerül ide. A csoport zárt jelleggel működik ezért az eredeti bejegyzést csak a csoport tagok számára elérhető.

 Szeretném újra és újra  felvetni a Gépmadár utcai felnőtt és gyermekorvosi rendelő továbbra is fennálló tarthatatlan állapotát. A rendelő mint tudjuk nem felel meg egy egészségügyi intézmény feltételeinek. Ma felkerestem és elbeszélgetve az orvosokkal a problémák nem hogy megoldódni látszanak, ellentétben az önkormányzat diadal jelentésével. A szabályozhatatlan padló fűtés miatt 27 fok van az orvosi szobában és a váróban, a termosztát se tudja lenyomni. A levegő tisztítás ügyében naponta szállnak ki és ötletek vannak, ami nem megoldás csak gányolás. A megengedett szennyezés 500- 600 egysége helyett több mint 2000 egységnyi mért szennyező anyag van a levegőben, Most beindítottak egy szellőzött ami egész nap búg az orvosi szobában., de semmit nem ér. Az ablakok nyitva vannak betűz a nap a képernyőt látni nem lehet tükröződik. Az egész épület egy elrontott soha helyre nem állítható és funkciójának nem megfelelő használhatatlan konstrukció. Az orvosok elmondása szerint az egész nap oda kitelepült levegő szennyezést ellenőrző ember a nap végén rosszul lett. Most valamit megint kitaláltak a szennyezés ellen beépíteni, de nem biztos hogy a lamellák közé befér. E mellet egész éjjel ég a rendelőben a villany nem tudják beállítani hogy éjjelre kikapcsoljon. Kérdés. KI A FELELŐS EZÉRT? 480 MILLIÓ FT.-BÓL ÉPÜLT .
Egyetlen ésszerű megoldás lenne le kéne bontani és újra építeni. / A tervező nő kint volt és dühösen állapította meg hogy nem az készült el amit tervezett./

Amúgy egy szolgálati közlemény !!!!!! amit kértek a rendelőből, hogy hozzák nyilvánosságra hogy oda telefonálni csak reggel a rendelés kezdetén 1 órát és este a végén 2 órát lehet./ /időpont foglalás, lelet egyeztetés / De ezt se közölte az önkormányzat. Azért én most így adom mindenki tudtára aki látja és hallja adja át.!!!!!! 

Ime egy kis helyzet tanulmány.

http://studiostisze.blogspot.hu/2016/07/budapest-kerepesi-uti-haziorvosi.html

 

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*