Június 25-től kellett odafigyelni

Értesítjük a környéken élőket és közlekedőket, hogy a Kőbányai Önkormányzat felújítja a Gyakorló utcai lakótelepen lévő belső közlekedési utakat és parkolókat.

A felújítási munkákat a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. által megbízott kivitelező cég három ütemben fogja elvégezni.

A munkálatok tervezetten 2018. június 25-én kezdődnek, az érintett útszakaszokról és a kivitelezés időtartamáról részletek a mellékelt szórólapon olvashatók.

A megállni tilos táblák a munkaterületre a felújítás megkezdése előtt 3 nappal kikerülnek. Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, mert a szabálytalanul parkoló autókat a Közterület-felügyelet elszállítja, elsősorban a Keleti Károly Közgazdasági Szakgimnázium (Gyakorló u. 21-23.) előtt lévő parkolóba a férőhelyek függvényében, illetve ottani parkolóhely hiányában más helyszínre. Ilyen esetben a Közterület-felügyelet +36 30 606 4712-es telefonszámán lehet érdeklődni.

A lezárt területeken csak építési forgalom lehetséges, oda behajtani és parkolni tilos, kivéve a közfeladatot ellátó járműveket (mentők, tűzoltók, rendőrség, szemétszállítás). Amennyiben a lezárt területre szeretnének autóval behajtani (pl. áruszállítás vagy költözés miatt, esetleg mozgáskorlátozott a járművével) kérjük minden esetben szíveskedjenek előre jelezni a +36 1 666 2711-es telefonszámon vagy a kvzrt@kvzrt.hu e-mail címen munkanapokon, 8 és 16 óra között. A Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. munkatársai a kivitelező céggel együttműködve igyekeznek minden esetben segíteni.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett közlekedési és információs táblákat!

Az Önök együttműködésével gyorsabban haladhatnak a munkák, kevesebb ideig tarthatnak a kellemetlenségek.

Köszönjük türelmüket! Önöknek épül!

hozzászólás lezárva