A képviselőjelölt újabb megmozdulása a körzetéért

Kovács Róbert a Kőbánya 6. számú választókörzetének az ellenzék által is támogatott Momentum jelöltje egy újabb akcióval mutatta meg, hogy mit várna el egy önkormányzattól.

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS A MÁV HELYETT TAKARÍTOTTUNK

Ahogy ígértük, ma délelőtt néhány lelkes barátommal felszámoltuk a Vaspálya utcában a kőbányai önkormányzat és a MÁV által közösen üzemeltetett szeméttelep egy részét.
Nagyon érdekelne, hogy az összegyűjtött igen változatos összetételű szeméthalmot tulajdonosai mikor lesznek képesek elszállítani. Legutóbbi, Cserkesz utcai akciónk tapasztalata alapján nem vagyunk túl bizakodóak.
Kíváncsian várjuk, hogy mondjuk szeptember 30-ig sikerül-e ezt megoldaniuk, vagy abban a szégyenben maradunk, hogy választóink még azon a bizonyos jeles napon is gyönyörködhetnek a Vaspálya utcai szemétben, a Rece-Fice óvodába tartva…
Továbbá érdekelne, hogy Kőbányán melyik kocsma, italbolt, kisbolt vagy bármi árusítja a képeken is látható Orgoványi Jager műanyagüveges sört, mivel vélhetően ennek az egységnek a tulajdonosa hajigálja a Vaspálya utca félreeső részére ennek a sörkülönlegességnek az üres palackjait százszámra.
A kőbányai önkormányzat nagyon büszke arra az – egyébként valóban dicséretes – adatra, miszerint évente 30-40 millió forintot áldoz illegális szemét felszámolására. Javaslom, hogy a Kőbányai Hírek című önfényező propagandalap 180 millió forintos büdzséjéből irányítsanak át valamennyit erre a célra. Értelmesebben lesz elköltve, az biztos. Amúgy meg, ez is szemét, az is szemét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük