Kitakarították az Örs vezér teret

Magasnyomású mosók és takarítókocsik vonultak fel Zugló legnagyobb csomópontjánál, hogy megtisztítsák azt a kosztól és a szeméttől. A Budapesti Közlekedési Központ kezdeményezéséhez csatlakozott a két határos kerület önkormányzata, több szervezet és a rendőrség.

Szponzorált tartalom

Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás Egy helyről mindent

  • Nanotechnológiás fertőtlenítésby APEV on 2021.03.11. at 08:34Az ezüst antibakteriális hatása már évszázadok óta ismert. Már a rómaiak is ismerték és használták az ezüst rendkívüli tulajdonságát. Az ivóvíz tartósítása érdekében […]

A vállalat tavaly év végén végzett ügyfélelégedettségi felmérésének eredményéből az derült ki, hogy a járókelők elégedetlenek az Örs vezér tere állapotával, ezért a BKK nagyszabású közbiztonsági és köztisztasági akciót kezdeményezett, amelyhez a BKV, a metrórendőrség, a X. és a XIV. kerületi önkormányzat, azok különböző cégei, rendőrkapitányságai is társultak.

– Összesen 12 különböző szervezet csatlakozott az első nagyszabású akcióhoz. Közösen teszünk azért, hogy a tér biztonságos, tiszta és élhető legyen – mondta Borsi Dávid, a BKK szóvivője.

A munka az aluljáróban kezdődött és a felszínen folytatódott. A takarítás után a rendvédelmi szervek biztosítják a járókelők nyugalmát. A cél a rend hosszú távú fennmaradása.

A BKK folyamatosan figyeli a visszajelzéseket, s ha szükséges újabb akciókat szerveznek.