Lopás a Hős utcában

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága 01100/169/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szponzorált tartalom

www.budapestrovarirtas.hu Egy újabb WordPress honlap

  • Helló Világ!
    by bprovarirto on 2022.02.17. at 09:23

    Üdvözlet a WordPress-ben! Ez az első bejegyzés, amelyet lehet akár módosítani, akár törölni, aztán kezdődhet az írás, a tartalommal történő feltöltés.

A rendelkezésre álló adatok alapján a felvételen látható férfi 2021. január 22-én 5 óra körül Budapesten a X. kerületben, a Hős utcában egy sétáló nő válláról letépte a táskát és elfutott. A feltételezett elkövető a cselekményt követően újabb, hasonló jellegű bűncselekményt kísérelt meg elkövetni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy akinek a sérelmére a videón látható férfi bűncselekményt követett el, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.