Marczingós – zavarosak a körülmények Homonnay halála körül

Mint azt tegnap a Budapest Magazin megírta, Homonnay Gergelyt Rómában egy törökfürdőben érte a halál, melynek körülményei zavarosak.

Az író ügyvédje Romába utazott, hogy intézkedjen az elhunyt holtestének hazaszállításáról, de magyar lapoknak nyilatkozva kijelentette, hogy lehetőleg minden feltevést fenntartással kezeljen és szerinte a vizsgálat megfelelő kezekben van Olaszországban.

Az ügyvéd szerint mivel az ügy „eléggé zavaros”, hiteles információt viszont rajta kívül senki nem kaphat, azt kérte a magyar újságolvasóktól, érdeklődőktől, hogy „kezeljenek fenntartásokkal” minden, az ügyben megjelenő információt. Marczingós azt is mondta, hogy a nyomozó hatóságok ilyen esetekben az elhunyt családjának se feltétlenül adnak ki információkat.

Biztos, hogy a holttestet boncolni fogják, és szakértői vizsgálatok sora következik, ami hosszú eljárást vetít előre – véli az ügyvéd.

Az eddigi sajtóinformációk szerint Homonnayraa római Via Pontremolin található Bananon nevű klubban találtak le. Az olasz La Repubblica hozzátette azt is: Homonnay holmija között a szekrényében egyelőre beazonosítatlan port és folyadékot is találtak. A rendőrség jelenleg is nyomoz, vizsgálják, hogy drogtúladagolás okozhatta-e a DK aktivistájának halálát, arra is keresik a választ, hogy az író kivel tölthette utolsó óráit – irja a mandiner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük