Hétvégi lezárások az Andrássy út egy részén

BKK – Budapesti Közlekedési Központ

Idén is megrendezik a Terézvárosi Fesztivált a VI. kerületben, ezért augusztus 26-án, pénteken 0:00-tól augusztus 28-án, vasárnap éjfélig lezárják az Andrássy utat az Izabella utca és a Kodály körönd között. A korlátozás érinti a közösségi közlekedést is.

A 105-ös, a 178-as és a 979-es autóbuszok mindkét irányban módosított útvonalon, az Izabella utcán és a Podmaniczky utcán közlekednek, a Hősök tere M, a Bajza utca M és a Kodály körönd M megállók helyett a 76-os trolibusz Ferdinánd híd (Izabella utca) megállójában, valamint a Dózsa György útnál létesített Honvédkórház (Hősök tere M) ideiglenes megállóhelyen állnak meg.  A 979A éjszakai járat pénteken és szombaton éjszaka a Hősök tere helyett csak az Oktogonig közlekedik.

Az utazás megtervezéséhez is érdemes az új BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

Budapesti közélet Hangosabban, hogy más is hallja

  • A hangfelvétel, ami megrengette ….
    by Budapest on 2024.03.26. at 13:44

    Na erre most végkép kíváncsiak vagyunk. Vajon meddig falaz még a kormánynak az a 2-3 millió ember, akik még hisznek nekik. Magyar Péter megígérte, betartotta. Közzé tette azt a beszélgetést, A A hangfelvétel, ami megrengette …. bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Harkányi Endre
    by Budapest on 2024.03.26. at 10:16

    Harkányi Endrét köszönti a színházvilág. A Vígszínház Facebook oldalán méltatta a színészt aki most tölti be 90. életévét. Vígszínház ,,Mindig csak bizonyos közegben tudtam létezni. Olyan meghatározó egyéniségű emberek, pályatársak A Harkányi Endre bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Már a harmadik művész hagyja ott az Operettet
    by Budapest on 2024.03.25. at 14:14

    Eddig két színész hagyta ott az Operettszínházat, egy a botrányos viselkedése miatt, de itt most már a rendszerrel is gondjuk van. 50 évesen 23 év pálya után hagyta ott a A Már a harmadik művész hagyja ott az Operettet bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by Budapest on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A szervezet azokat az önkormányzatokat szeretné díjazni és felhívni eredményeikre a A Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

  • Körözési toplista
    by Budapest on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő A Körözési toplista bejegyzés először Budapesti közélet-én jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük