Választási tanácsok

Asztalos Árpád

Egy dolgot tisztázzunk. Hiába vannak látszólag tisztességes képviselőjelöltjei a Fidesznek, a szavuk nem ér semmit.

Ugyanis a Fidesz nem demokratikus szervezet, hanem egy maffia, ahol a főnök dönt el mindent. Tizennégy éve tapasztalom testközelből, hogy a fideszes képviselők magánemberként mondhatnak bármit, de amikor hivatalosan kell dönteniük – szavazniuk a közgyűlésben – bármilyen ügyben is, akkor minden esetben úgy szavaznak, ahogy azt a központban meghatározták nekik. Egyszerűen nincs lehetőségük az önálló döntésre egy adott ügyben, a helyi közösség akaratának megfelelően. A Fidesz egy hierarchikus képződmény, amiben a tagok minden tekintetben hűséggel tartoznak a felső vezetéshez, amelyet pedig Orbán Viktor irányít, teljhatalommal.

Ez pedig azt jelenti, hogy minden szinten, legyen az kormányzati vagy önkormányzati, nem a fideszes képviselő akarata, józan esze dönti el, hogy a köznek mi lenne a jó, hanem a Vezér. Ezért mára egyértelművé vált, hogy amennyiben a szavazó fideszes jelöltre szavaz, úgy nem a saját és a közössége érdekeinek segítőjére szavaz, hanem egy olyan valakire, aki egy bűnbanda kiszolgálója, képviselője. Mindebből fakadóan az sem érthető, hogy egy tisztességes embert mi késztet arra, hogy 2024-ben még mindig a Fidesz színeiben induljon egy választáson. Vajon a pénz, a hatalom igénye, vagy egyszerűen a naivitás?!

Tehát mi a közvetlen cél? Eltüntetni a Fideszt minden önkormányzatból, amennyire lehetséges. Ezért azokra kell szavazni, akik a legnagyobb eséllyel nyerhetnek egy-egy körzetben a fideszes jelölt ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük