Véleménnyel egybekötött nyílt levél Kőbánya polgármesterének

Levelem megírását egy, polgármesteri bejegyzés inspirálta.

Tisztelt Polgármester Úr!

Ez a „Főváros helyett”, „megépítünk” duma, már annyira unalmas.

  • Nem a Főváros helyett.
  • NÖnök építik, hanem a munkások és abból a pénzből, amit MI fizetünk. Hogy ezt Ön elintézi? Ez a dolga.
  • Nem kellene a fővárost folyamatosan sarcolni, mert a Főpolgármester ellenzéki.

Folytatnám, mert lenne még. Önnek egyetlen egy dolga van. Az Önre bízott értékeket megtartani, fejleszteni a MI érdekükben, nem kifelé mutogatni, mint ahogy azt a Főnök teszi 15 éve, közben az ország erodál, az emberek egymást tépik és az EU 27 országából – remélem annyi van még – a 26. helyen tanyázni.

Továbbá nem azt propagálni, hogy mondjuk a Telex cikkei 52 %-ban kormányellenesek.

Vajon miért? Ha a Főni büszke a magyar demokráciára akkor ezt Őt NE zavarja. Köszönöm!

És most akkor várom a szokásos „kommunista, libsi vagy … ” és a hozzá hasonló véleményeket, természetesen ahogy azt kell.

Milyen akadályokat kel leküzdeni ahhoz, hogy két megálló épüljön? Majd, ha a nagy esőknél nem fog a 28-as villamos „térdig gázolni a vízben” – már 50 éve – a Maglódi úton, akkor majd lehet örvendezni. No, akkor is csak hallkan és csendben, mert úgy 50 év után és a Fidesz 4-13 éves országlása után, már nem illene hangosan. Sőt! A Kozma utcán még a harcedzett tömegközlekedők veséje is külön szatyorba kerül, miután a temetőnél leszállnak. Még a végén néhányuk számára az lesz a végállomás.

Szóval, azzal a két szerencsétlen buszmegállóval ne szálljon már el az agy. És ne mondja nekem, hogy a két megnevezett útszakasz nem a kerület kezelésében van, mert az már unalmasan régi duma.

Önnek az is a feladatai közé tartozik, hogy kiverje a Főváros nyakába ültetett bukott volt polgármesterből (Sára Botond aki amúgy szereti utódját rágalmazgatni). Legalább ennyi előnye legyen annak, hogy a kerület vezetője a Fidesz színeiben politizál.

Szóval na! Lehetne ezt másként is.

Íme a bejegyzés

Arold Péter

Címlapfotó: Facebook



Konténer Budapest
Konténer Budapest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük