A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat T. Renátó és B. Tímea 21 éves, valamint T. Gábor 28 éves budapesti lakosokkal szemben felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint T. Gábor és társai 2016. június 21-én 4 óra 20 perc körül a Budapest X., Kőbánya-Kispest vasútállomás várótermében odaléptek a sértetthez és egy késsel megfenyegették, hogy adja át a mobiltelefonját. A sértett eleget tett a felszólításnak és odaadta a 28 éves férfinak a telefonját, majd ismeretlen helyre távoztak.

A három rablót a rendőrök 20 perccel később a Budapest X., Liget téren elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. T. Renátó ruházatátvizsgálásakor előkerült a sértett mobiltelefonja, valamint a másik férfinál további három mobiltelefont találtak és foglaltak le. A gyanúsítottak elszámoltatása folyamatban van.

Hozzászólások

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..