Egyéb kategória

Mérsékelt baloldal?

A Fővárosi Törvényszék 77.Pk.286/2016/8. sz. végzésével bejegyzett Közös Értékek Pártját, mely mérsékelt baloldali beállítottságú emberek hozták létre és elképzelésük közé tartozik az elérhető jólét megteremtése.

keppont

A Párt  alapítótagjai

Az alábbiakban bemutatkozásukból kivonatosan:

…A Közös Értékek Pártjának tagjai érzékelve a ma már a köznapokban is jelentkező történelmi törésvonalakat, korszaklezáró váltópontokat és a lehetséges változási irányokat (trendeket), igényes valóságértelmezéssel, kórszerű szervezeti formával, mozgósító kommunikációval keresik és támogatják azokat a közszereplésre vállalkozókat, akik:

a) egyetértenek párt elveivel, alapszabályával, szervezeti felépítésével, cselekvő politikájának céljaival, célkövető módszereivel, továbbá képesek és készek fegyelmezett és sikeres közéleti emberként gondolkodni, cselekedni, viselkedni,….

Jellemzőiről így ír:

Az társadalomban élő ember számára a történelem folyamán mindenkor értéket jelentett és jelent ma is mindaz, ami jó, és etikailag igazolható gondolkozási, cselekvési irányt mutat. A közös érték az, amely általánosan elfogadottan, értékadó esemény által hitelesítetten, kizárólag jót tartalmazva összeköt. Az új párt 10 kerületi alapszervezeti egysége el is indította honlapját, ahol teljes terjedelemben elolvasható a KÉP bemutatkozója.

http://alapszervezet10.kép.eu

Olvassa el ezt is
Tart a Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér közötti metrószakasz felújítása.

Az Üllői úton a Nagyvárad tér és a Határ út között, valamint a Könyves Kálmán körúton az Elnök utcától az Elolvasom

Paneltüzek a kerületben

Két paneltűzről is beszámolt egy kerületi Facebook csoport az oldalán. A tűzoltóknak az ablakból kellett kimenekíteni egy fiatalembert.

Forrás[/caption] A Budapesti Rendőr-főkapitányság a 01090/906/2019. bűnügyi számon, egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen Elolvasom

Kutyapanzió 0.2

Arold Péter Áprilisban írtam meg egy olvasói levél alapján a Cserkesz utcai kutyapanzió körül kialakult helyzetet. Mint ismeretes a panzió Elolvasom

Meg szeretné osztani?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Érdekel minket az ön véleménye is

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..