A kerület polgármesterét sem kímélte meg a vírus

Arold Péter

D. Kovács Róbert kerületünk polgármestere Facebook bejegyzésében tájékoztatta a választókat, hogy öt sem kímélte meg a járvány. Megfertőzte a vírus.

Kedves Kőbányaiak! Kedves Barátaim, Ismerőseim!
Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért mindent megtettem március óta. Nyár elején tettünk két belföldi kirándulást, aztán úgy döntöttünk, hogy első a biztonság, szűkebb és tágabb környezetünk egészsége, ezért nem utaztunk el sehova. Mindig és mindent fertőtlenítettünk és fertőtlenítünk. Nem voltunk rendezvényen, se családi összejövetelen, kikapcsolódni a friss levegőre, a szabadba jártunk. Nem betegedhetünk meg, gondoltuk, hiszen kicsi Gyermekünket el kell látni, a kötelezettségeimet teljesítenem kell.
Egy “hibát” azonban mégis elkövettem. Visszatérve a hivatalba jól esett újra találkozni a kollégákkal, nem csak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni. Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a 2 méteres távolság is sérült amikor beszálltunk közösen egy autóba. Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye.
Radványi Gábor alpolgármester kollégám kontaktjaként kerültem vizsgálatra csütörtökön reggel, azonnal, ahogy az ő fertőzöttsége kiderült. Sajnos péntekre le is betegedtem, általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal nyomom az ágyat. Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett. Feleségem is mutat tüneteket, tegnap Kislányunk is nyűgösebb volt, de a bezártság is teheti. Most abban bizakodunk, hogy nem leszünk rosszabbul, hogy itthon, egymást segítve minél előbb felépülünk.
Vigyázzatok magatokra, vigyázzanak egymásra! A vírus, mint látjuk itt van!
Megtapasztalva a betegséggel járó erős fizikai fájdalmat és a mérhetetlen mentális elesettséget kérek mindenkit, hogy vegye a védekezést komolyan!
Mielőbbi felépülést kívánok a szerkesztőség nevében is.

Szóljon hozzá

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük