Két tonnás rezsit találtak egy kőbányai raktárban

 

A környéken lakókat kitelepítették, Németh Szilárd rezsibiztos a helyszínen tekintette meg a hatástalanítási munkálatokat.

„Ma reggel kaptuk a riasztást, hogy egy, a rezsiharcot nem támogató házmester esetleg rezsit rejtegethet, azonnal lépnünk kellett”

– nyilatkozta a Terrorelhárító Központ (TEK) arcát letakaró és hangját elváltoztató szóvivője. A megadott címen a kommandósok egy raktárat találtak, ahol 30%-kal megnövelt gázdíjat és egy konténernyi egyéb, kisebb tételű áremelést halmozott fel a gondatlan tulajdonos.

 



 

Kidoboltatik

Az ügy olyan jelentőségűvé nőtte ki magát, hogy jelenleg is a helyszínen tartózkodik Németh Szilárd rezsibiztos, aki kétmillió forintnyi visszafizetett államadóssággal segítette a hatástalanítást.

„Nyilvánvaló, hogy kiknek állt ez érdekében”

– tárta fel az ügy részleteit hatékonyan a biztos. Hozzátette: január elsejéig folytatják a kiemelt ellenőrzéseket, hiszen csak az elmúlt héten két, kialakulóban lévő rezsidémont, öt gyengébb teljesítést és több tucat olyan gázszámlát is találtak, ahol a narancssárga rossz árnyalatával volt kiemelve az egész éves, számlánként mintegy 2000 forintos megtakarítás.

Az akció pontos részleteiről szerettünk volna további információt kapni a minisztériumtól, ám kérdésünkre közölték, hogy jelenleg minden munkatársuk sokkal jobban teljesít, így senki sincs az irodában.

hircsarda.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük